Sportactiviteiten

De sportactiviteiten na schooltijd worden door De Haagse Sporttuin Duindorp verzorgt. De Haagse Sporttuin Duindorp wordt geëxploiteerd door OBS De Tweemaster. Er is een samenwerking met basisschool De Meerpaal, de Oranjeschool en Houtrustschool. In samenwerking met sociaal – maatschappelijke instellingen binnen de wijk worden zoveel mogelijk activiteiten verzorgd.
De schoolsportcoördinator tevens projectleider Lianne Krens verzorgt de activiteiten op het sportcomplex en in de gymzaal van de school, dit is samenwerking met Welzijn Scheveningen en verschillende sportverenigingen. Hierdoor kan er een ruim aanbod aan sportieve – en culturele activiteiten plaatsvinden.

De leerlingen krijgen elke periode een folder mee met daarop het sportaanbod. Iedere leerling kan, in overleg met hun ouders, kiezen welke sportactiviteit zij graag willen doen en zich hiervoor opgeven.

Reacties zijn gesloten.