Welkom bij OBS de Tweemaster!

De Tweemaster is een openbare basisschool waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Het aanleren van verdraagzaamheid en respect voor elkaars opvattingen binnen de grenzen van maatschappelijk aanvaarde normen en waarden, beschouwen wij als één van onze kerntaken.
logo_2_master - kopie.jpg

________________________________________________________________________________________________________

Flash does not appear to be installed or active. Please install or activate Flash.

Nieuwsberichten​

Maandag 21 augustus 2017

Het schooljaar is weer begonnen!

We hopen dat iedereen heeft genoten van de vakantie en verwelkomen ouders en kinderen graag weer op school.

Dinsdag 1 april 2014

OBS De Tweemaster eerste officiële EarlyBird-school van Den Haag en omstreken!

Na drie jaar keihard te hebben gewerkt om te voldoen aan de zwaarste landelijke criteria m.b.t. Vroeg Vreemde Talen Onderwijs, hebben wij op 1 april jl., na een lange dag van accreditatie als eerste school in Den Haag en omstreken het keurmerk EarlyBird mogen ontvangen.

Wij zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat en op het feit dat we één van onze ambities hebben kunnen waarmaken.

Het schoolteam van OBS De Tweemaster

​Direct naar:

facebook.png        YouTube-Logo-210x210.jpg

Inschrijven voor onze nieuwsbrief​

Agenda

Bij gebeurtenissen verspreid over meerdere dagen wordt alleen de eerste dag weergegeven. Kijk voor een volledig overzicht in de Agenda.

5-12-2017 8:30

6-12-2017 0:00

21-12-2017 8:30

21-12-2017 17:00