Peuterspeelzaal Duinroosje / Vroeg- en voorschoolse educatie

Voor jonge kinderen is samen spelen en spelenderwijs leren heel erg belangrijk als voorbereiding op de basisschool. Het ontmoeten van andere kinderen, veel bewegen, creatief bezig zijn en al spelenderwijs werken aan de taalontwikkeling, deze dingen vormen de basis voor de activiteiten in de peuterspeelzaal.

In de peuterspeelzaal krijgt het kind alle gelegenheid om deze facetten op een speelse manier te ontdekken. Sommige peuterspeelzalen werken intensief samen met een basisschool in het kader van wat De Voorschool heet. In die peuterspeelzaal is er extra aandacht voor taalontwikkeling en dat vormt een uitstekende voorbereiding op de basisschool.

Op de website en in de onderstaande folder vindt u allerlei wetenswaardigheden over de Voorschool van Stichting Peuterspeelzalen De Haagse Scholen. Deze Stichting is nog niet zo lang geleden opgericht en is per augustus 2014 gestart met een eerste peuterspeelzaal: Duinroosje. Deze peuterspeelzaal is gevestigd in de Tweemaster, een openbare basisschool in Duindorp.

Het is mogelijk dat u na het lezen van de informatie nog vragen heeft. Met die vragen kunt u natuurlijk terecht bij de peuterspeelzaalleidsters van de Voorschool waar uw kind op zit.
Zij informeren u graag!

Ook kunt u terecht op de website van Duinroosje: www.spdhs.nl

Contactgegevens:

Stichting Peuterspeelzalen De Haagse Scholen